Avís: l'execució de JavaScript està desactivada en el navegador. És possible que no puguis respondre totes les preguntes de l'enquesta. Verifica els paràmetres del vostre navegador.

Registre d'inscripció a La Gombola

Us donem la benvinguda al registre d'inscripció de La Gombola, un cop registrades totes les dades podreu fer la sol·licitud d'hores per utilitzar el servei quan ho necessiteu.

 

 

TRACTAMENT DE DADES PERSONALS       

La inscripció suposa el consentiment per a tractar les vostres dades personals per a la realització d’aquesta activitat. No s’utilitzaran per a finalitats diferents ni es cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que una norma legal ho autoritzi.

L’Ajuntament de Girona, com a Responsable del Tractament, només les conservarà el temps indispensable per a la correcta gestió d’aquesta activitat.

Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat mitjançant una petició adreçada al servei que gestiona aquesta inscripció o a aquesta adreça de correu [ lagombola@ajgirona.cat ].

Més informació a www.girona.cat/dadespersonals.